Barnvakt sökes i Stockholm

Vi kan erbjuda det perfekta jobbet för dig som studerar och vill ha ett flexibelt barnvaktsjobb i Stockholm. Det finns flera familjer som vill ha hjälp med barnpassning, främst eftermiddagar och kvällar. Ta kontakt med oss så hittar vi en familj där du kan jobba som barnvakt.

Vad krävs för att bli barnvakt?

Först och främst krävs det att du har ett genuint intresse för barn. Du har gärna erfarenhet av arbete med små barn och har passat barn eller småsyskon vid tidigare tillfällen. Du vet vad barn behöver och kan aktivera dem genom lek och aktiviteter. En annan merit är om du kan laga mat, barn är ofta hungriga när de kommer hem från förskola eller fritidshem.

Vårt mål är att hitta en familj som bor nära dig och som är i behov av barnpassning vid tider som passar dig. Vid ett långsiktigt arbete är det viktigt med personkemi, det vill säga att du trivs i den familj där du ska arbeta. Du kommer därför att få träffa den aktuella familjen innan du börjar jobba. Det innebär en trygghet både för dig och för familjen att ni får lära känna varandra innan du får jobb som barnvakt. Du kommer även att få gå en utbildning inom Barnsäkerhet och Första Hjälpen hos oss, vilket gör dig väl förberedd ifall det skulle uppstå en olycka under ditt arbete.

Söka barnvaktsjobb

Om du är intresserad av att jobba som barnvakt ska du kontakta oss för intervju. Tänk på att ta med dig ett utdrag ur polisens belastningsregister (Skola eller barnomsorg 442.5) samt referenser. Du ska ha fyllt 16 år och ha möjlighet att jobba eftermiddagar och kvällar. Lönen kommer att ligga mellan 100-120 kronor per timme.

Klicka här för att se några av våra aktuella/lediga tjänster.

Vill du veta mer om jobb inom barnpassning? Ta kontakt med oss via mail info@nannystockholm.se så berättar vi mer, eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Personnummer (obligatorisk)

Gatuadress (obligatorisk)

Postnr(obligatorisk)

Ort(obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon(obligatorisk)

Har du körkort? (obligatorisk)
JaNej

Har du tillgång till bil? (obligatorisk)
JaNej

Dagar och tider som du vill och kan jobba

Dina planer de närmaste 1-2 åren

Personlig presentation

Tidigare erfarenheter av barn och barnpassning

Andra yrkeserfarenheter

Utbildning

Egenskaper som gör att du passar att jobba med barn

Referenser, 2-3 st

Ladda upp ditt CV