Priser för barnpassning

Du kan välja att anlita en barnvakt via Nanny Stockholm återkommande fasta dagar och tider eller vid enstaka tillfällen som under en kväll eller helg. Vi tar betalt per timme och har inga fasta avgifter, inga bindningtider eller uppsägningstider.

Nanny Stockholm debiterar som grundpris 298 kr/timme, det innebär
149 kr/timme efter Rut-avdraget som är 50%.
Betalning sker månadsvis via faktura.
Det är samma pris på dagar, kvällar och helger.

Köper du mer än 20 tim/vecka lämnas 10% rabatt.
Pris 135 kr/timme efter Rut-avdrag.

Vi debiterar ett minimum på 2,5 timme/tillfälle. Detta gör vi för att det ska löna sig för barnvakten att ta uppdraget.

Behöver du hjälp med kort varsel, inom 48 timmar så kostar det 320 kr/timme, vilket blir 160 kr/timme efter Rut-avdrag.

Har du redan en barnvakt. Då kan vi anställa din befintliga barnvakt. Vi sköter då all administation kring anställningen (lön, sociala avg mm) och din barnvakt får ta del av de fördelar som det innebär att jobba för Nanny Stockholm, bla försäkring och utbildning i Barnsäkerhet & Första hjäpen. Pris 125 kr/timme efter Rut-avdrag. Under förutsättning att er barnvakt har samma lön som våra övriga barnvakter.

Så fungerar skatteavdraget för Husarbete/RUT:
Man får göra skatteavdrag på 50% av kostnaderna för hushållsnära tjänster. För dig som kund innebär det att du kan få tillbaka max 50 000 kr per år per person och den summan är gemensam för hushållsnära tjänster och ROT arbeten. Om du överstiger maxbeloppet får du betala fullt pris för tjänsten. För att barnpassningen ska ses som en hushållsnära tjänst måste barnpassningen ske i hemmet, annars gäller fullt pris 298 kr/timme.
From den 1 juli 2009 tillämpar vi Fakturamodellen för Husarbete vilket innebär att du som kund inte behöver ligga ute med pengarna utan skattereduktionen 50% dras direkt på er faktura. Mera information om Fakturamodellen för Husarbete hittar du på Skatteverkets hemsida.

Klicka här för att läsa mer om hur processen att hitta en
barnvakt går till.