Nöjda kunder

Här nedan kan du läsa lite om vad våra kunder säger om oss och vår verksamhet.

”Genom Nanny Stockholm har vi fått Frida och Caroline som har fått nära och långa relationer med våra barn. Barnen älskar dem och det är underbart att de den relation de har. Vi är mycket nöjda med allt bemötande från Nanny Stockholm som alltid hjälper oss även på kort varsel.”

Hellen mamma Djursholm, kund sedan 2008

 

”Jag har anlitat Nanny Stockholm sedan min son var två år och nu är han åtta. Under denna tid har vi haft två fina barnflickor som har erbjudit min son trygghet, stimulans, skoj och lek. Kontakten med Nanny Stockholm har alltid varit smidig och enkel.”

Johanna, ensamstående singelmamma Vasastan, kund sedan 2009

 

”Vi är väldigt nöjda med servicen vi får av Nanny Stockholm. Det underlättar mycket i en hektisk vardag med små barn.”

Kari mamma Täby, kund sedan 2009

 

”Med tre pojkar i åldrarna fem till två år krävs det ibland minst sagt ”det lilla extra” av de fantastiska personer som under flera år hjälpt oss med hämtning på förskolan ett par dagar i veckan. Genom Nanny Stockholm har vi enkelt kunnat få hjälp av utmärkta personer som varit till mycket stor hjälp och avlastning i vår vardag. Det känns tryggt att veta att alla barnvakter genomgår en utbildning i första hjälpen och att de är försäkrade. Dessutom är det en enkel administration som sköts utan större inblandning från oss föräldrar. Vi behöver bara komma överens med barnvakten som själv rapporterar tider. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Nanny Stockholm till andra barnfamiljer.”

Karin mamma Saltsjö-Duvnäs, kund sedan 2010

 

”Vi blev rekommenderade Nanny Stockholm av vänner och har anlitat dem sedan 2011. Vi är mycket nöjda med Nanny Stockholms barnvaktstjänster (både förmedling och administration när de anställt våra egna barnvakter). Att slippa besväret med att vara arbetsgivare, med allt vad det innebär i form av administration och potentiella risker är värt mycket för oss. Nanny Stockholm har dessutom varit trevliga och flexibla och när det behövts har de kunnat presentera bra barnvaktskandidater. Vi kan varmt rekommendera Nanny Stockholm.”

Martin pappa Östermalm, kund sedan 2011

”Via Nanny Stockholm har vi fått en fantastisk barnvakt som vi litar på till fullo och som våra barn avgudar.”

Familjen Klang, Östermalm, kund sedan 2012

 

”Vi har anlitat Nanny Stockholm under en längre tid, servicen som vi får från dem har alltid varit mycket bra! Vi tycker också om att deras barnvakter är försäkrade, det känns tryggt. Vi är helt enkelt jättenöjda och våra barn också :-)!”

Familjen Henriksson, Gärdet, kund sedan 2013

 

”Allt är toppen, tack, och vi är FANTASTISKT nöjda med både ”vår nanny” och Nanny Stockholm. Tänk att få hjälp av sådana ultraproffs – från inledande kontakt med dig, Malin, och matchningsprocessen till admin (fakturor, Skatteverket etc.) och naturligtvis själva genomförandet. 
 
Carolina och vår familj är a match made in heaven. Vår dotter verkligen älskar Carolina och hon är en proffsig, trevlig och allmänt underbar människa som vi känner ett hundraprocentigt förtroende för – vilket ju helt enkelt är en förutsättning för att man ska anförtro någon med nycklar till sitt hem och ansvar för något som är viktigare än ens eget liv.
 
Carolina och Nanny Stockholm underlättar vardagen något alldeles enormt för två arbetande föräldrar med lite röriga scheman och resor och utan snabb tillgång till mor- och farföräldrar :-). Jag rekommenderar varmt Nanny Stockholm och hela upplägget med att ha tillgång till en barnvakt.”

Marie mamma Solna, kund sedan 2014