Professionell barnpassning i Stockholm

Är du i behov av en kompetent barnflicka i Stockholm? Då kan vi hjälpa dig. Vi kan erbjuda dig en professionell barnvakt som hjälper dig med barnpassningen när du själv inte har möjlighet till det.

Oroar du dig över att barnen spenderar långa dagar på förskolan eller fritidshemmet? Vill ni ha möjlighet att gå ut en kväll utan att ta med barnen? Om ni är i behov av en kompetent barnpassare i Stockholm har vi precis vad ni behöver. Vi arbetar med professionell barnpassning och hjälper barnfamiljer att hitta en barnvakt som lever upp till familjernas unika behov och önskemål. Ingen barnpassning är för liten eller för stor för oss, era barn är trygga tillsammans med våra barnvakter, oavsett om det gäller enbart för ett par timmar eller en hel dag.

Vi är mycket flexibla när det gäller tider och du väljer själv om du vill boka upp en barnvakt för enstaka eller regelbundna tillfällen. Våra barnvakter kan bland annat hjälpa er med att hämta era barn vid förskolan eller fritidshemmet de dagar ni jobbar sent. De ser till att barnen får en god måltid, en stund med lek och att barnen lägger sig ifall det blir sent innan ni kommer hem.

Vi vet att många föräldrar oroar sig för sina barns välbefinnande, men ni kan känna er trygga med tanken på att våra barnflickor är mycket professionella och kompetenta. Samtliga barnvakter har lämnat både referenser och utdrag ur polisens belastningsregister, samt genomgått intervjuer hos oss. Våra anställda barnvakter har alla genomfört utbildningar inom Första Hjälpen och Barnsäkerhet. De har även ett genuint intresse för barn och ser till att barnen får både omsorg och lek.

Varje familj har sina särskilda behov när det kommer till barnpassning och vårt mål är att hitta en barnflicka som kommer bra överens med både barn och föräldrar. Vi vill helt enkelt att ni ska känna er bekväma med er barnvakt och att det uppstår en positiv personkemi mellan er. Självklart får ni träffa barnvakten innan ni bestämmer er för att boka tjänsten. Skulle ni av någon anledning inte känna er nöjda med barnvakten kommer vi att hitta en ny barnvakt utan extra kostnad.

Vill ni veta mer om våra tjänster och barnvakter? Ta gärna kontakt med oss och vi berättar mer.

Barnpassning

Nanny Stockholm hjälper dig att hitta en barnvakt som passar er familj och era behov.

Nanny Stockholm arbetar med barnpassning och hushållsnära tjänster i Stockholms innerstad och närliggande kommuner. Vårt arbetssätt är flexibelt. Du väljer själv om du vill boka upp en barnvakt med återkommande tider eller för enstaka tillfällen.

Om du redan har en barnvakt som du är nöjd med kan denne bli anställd hos Nanny Stockholm. Detta gör att din barnvakt får ta del av de fördelar som det innebär att jobba för Nanny Stockholm. Du som kund köper tjänsten av Nanny Stockholm till ett rabatterat pris och kan också ta del av skattereduktionen.

Priser

  • Priset för barnvakt är 154 kr/timme efter RUT-avdraget.
  • Köper du 20 tim/vecka eller mer får du rabatt, pris 140 kr efter RUT-avdraget.
  • Vid anställning av befintlig barnvakt är priset 130 kr/timme efter RUT-avdraget.
  • Vi debiterar min 2,5 tim/tillfälle.
  • Akuthjälp, inom 48 tim kostar 320 kr/tim, dvs 160 kr efter RUT-avdraget.
  • Betalning faktureras månadsvis.
  • Samma pris oavsett tid på dygnet.

 

Läxläsning

Vi hjälper gärna till med läxläsning för barn och ungdomar i åldrarna 6-16 år. Våra läxhjälpare är studerade tjejer och killar på gymnasie- eller universitetsnivå. Läxhjälpen sker i hemmet och vanligtvis ca 1-2 gånger per vecka, ca 2-3 timmar per gång.
Priset för läxhjälp är 220 kr/timme efter RUT-avdraget.

Hemstädning

Nanny Stockholm samarbetar med ett städföretag. Du väljer själv om du vill ha städning varje eller varannan vecka.
Priset för hemstädning är 154 kr/timme efter RUT-avdraget